Da laatste dag :(

Verslag dag 7

 

Oooh helaas helaas,  vandaag beleefden we onze laatste dag op kamp. Gelukkig was deze ook super tof! We wilden van de kinderen te weten komen of ze wisten wat het inhield om zelf een camping op te bouwen. Dit kwamen we te weten door middel van een bondsspel. Een spel met alle kabouters en joro’s samen.

 

In het eerste deel moesten de kinderen aan de hand van verschillende soorten estafette spelletjes kaartjes verdienen, die ze in het tweede deel volgens bepaalde codes konden gebruiken om allerlei camping elementen te kopen.

 

Na dit toffe spel, aten we gyros en hielden platte rust. Toen was het tijd om eens zelf ons eten te maken en hielden we zelf kook. De joro’s maakten kleine croque monsieurs.  Ze smeerden toastjes en sneden groentjes om te dippen in cocktailsaus. De kabouters sneden verschillende soorten fruit en maakten heerlijke fruitbrochettes. Als aperitief kregen de gasten fruitsap met grenadine en een leuk rietje.

 

Daarna was het eindelijk tijd voor de grote playbackshow. Iedereen die wilde bracht een leuk nummertje, dit ging van dansen tot toneeltjes. Als verrassing kregen we van de kokjes nog een hotdog en later zakten we af naar ons gezellig kampvuur. Nu is iedereen in zijn bedje gekropen en kijkt iedereen uit naar morgen, ze kunnen niet wachten om hun leuke verhalen te vertellen aan jullie. Wij hopen dat alle gasten enorm hebben genoten van dit kamp, camping Frietland!

 

Slaap wel iedereen, tot morgen!! Zo rond 17u 30 zijn we terug in Knokke.

 

Veel groetjes!!

Close Menu