Pieoro’s kamp dag 4

Vandaag deden we het op z’n zondags, maar dan op maandag. We mochten allemaal wat langer in ons bedje blijven liggen en werden dan door onze fantastische kokjes verwend met een uitgebreide brunch. Er was van alles wat: van spek met eitjes tot yoghurtjes en chocomelk.

Daarna deden alle jongens samen wat stoere spelletjes, ze worstelden, we testten wie de sterkste was met touwtrekken, ravotten in het maïsveld… echte jongensspellen dus. De meisjes maakten samen gezellig macramé-bandjes en keuvelden gezellig bij.

PIEPERS
In de middag ontdekten de piepers dat de oudste persoon vermoord was. De gasten moesten wat meer over zijn criminele verleden achterhalen door een deel van zijn dagboek bijeen te halen.

In de avond konden ze dan de details van de moord te weten komen aan de hand van een quiz. Uiteindelijk bleek dat Mickey de moordenaar was.

JORO’S
De Joro’s kregen vandaag pauze van al het trainen voor het wereldkampioenschap surf. Ze slierden op het zeil en speelden waterspelletjes. s’ Avonds deden we een speciale activiteit: lasergamen in het veld tussen de obstakels.

Vele kusjes en knuffels en tot morgen!

Leave a Reply