Pieoro’s kamp dag 5

Piepers:

Deze morgen werd er door de gang leiders geklaagd over het eten van de koks. De hoofdkok was hier niet mee gediend. Vanaf nu moesten we zelf ons eten maken. Dit deden we via een kampen spel, de gangs moesten hun deel van het avondmaal beschermen en de rest proberen te verkrijgen door in de andere kampen binnen te sluipen.
In de middag werd er een spelletjes namiddag georganiseerd in met een springkasteel, sponsjeleiding, bandjes maken, enz. . Deze werd geƫindigd door een mini foodtruckfistival van de koks.
Door de onverwachte regen in de avond werden we verwacht in de avond.

Joro’s:

Deze ochtend waren we weer vroeg uit de veren, helaas werd er een stokje voor onze training gestoken door de kiters. Ze wouden kiten aan ons clubhuis terwijl wij in de laatste rechte lijn naar het WK surf zitten. We besloten dat de beste all-round sporters de zee mochten gebruiken. Na enkele epische battles trokken wij, de surfers, aan het langste eind. We hebben dan geen tijd meer verloren en zijn direct gaan trainen.

Helaas duurde de training niet lang want er kwam een hevige storm op. Ons clubhuis werd voor een groot deel vernield door een windhoos. We moesten dus aan geld zien te geraken om het te herstellen. We kregen het clubhuis net op tijd hersteld voor de tweede kwalificatieronde.

De tweede kwalificatieronde ging niet over kracht of lenigheid maar over slimheid, we speelden de slimste surfer. We wonnen helaas niet maar met een tweede plaats stoten we wel door naar de derde kwalificatieronde!

We waren zo euforisch dat we nog niet wouden gaan slapen, maar na enkele black stories beseften we wat voor een zware dag we weer achter de rug hadden. Slaapwel en tot morgen!

 

 

Leave a Reply