STARTDAG 20/09/2014

Hallo iedereen!

 

Je voelt het waarschijnlijk wel al aankomen, het nieuwe werkjaar van de KSJ komt er weer aan. Deze wordt elk jaar ingezet met onze fameuze startdag !

Dit jaar verloopt de startdag een beetje anders, dan de vorige keren. We doen eens wat anders! Kom dus zeker eens af om dit zelf in levende lijve mee te maken en breng gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!

 

Wij verwachten jullie op 20 september om 14U00 aan de Marge, om super leuke spellen te komen spelen en jullie kennis te laten maken met het nieuwe jaarthema. Fun verzekerd!

 

Na het vele spelen, is het tijd voor onze Vlaamse kermis ! Deze gaat van start om 16U30, hier kun je niets anders doen dan je amuseren.  Vang spulletjes uit de visput, speel mee met schijt je rijk,  spring op het disco springkasteel, laat je schminken en nog zo veel meer!
Breng dus zeker je ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen mee! Voor wie wil zijn er ook heerlijke oliebollen om van te smullen!

 

Kom je op deze dag ook inschrijven als lid van de KSJ en allerlei KSJ – stuff kopen! We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn om er weer een spetterend werkjaar van te maken!
Dus BE THERE!!  Op 20 september om 14u aan de Marge met je vriendjes en vriendinnetjes en vanaf 16U30 zijn jullie ouders of anderen ook zeker en vast welkom.  ’s Avonds sluiten we deze fantastische dag af met onze jaarlijkse oudersouper.

Tot dan!

Close Menu