STARTDAG 3 SEPTEMBER 2016

Allerliefste rood en blauwe vriendjes!

Dit jaar starten we ons werkjaar op zaterdag 3 september. Iedereen is welkom aan de Marge vanaf 13u. Vanaf dan gaat de inschrijvingsstand open en kan je terecht bij de infostand voor meer informatie in verband met de werking van KSA.

Om 14u verzamelen we om aan het grote middagspel te beginnen en vanaf 16u30 is er vanalles te doen in en rond de Marge. In de TOKSHOP kan je een mooi uniform en allerlei leuke gadgets kopen! Uiteraard hebben we ook een SPRINGKASTEEL en de VISPUT terug voor jullie klaarstaan! Verder kunnen jullie ook een lekker drankje drinken in onze gezellige ZOMERBAR of smullen van onze OLIEBOLLEN!
Nieuw dit jaar is ons KUBBTORNOOI! Hiervoor kan je inschrijven op de dag zelf in teams van 3 personen. Dat kan tot 14u in de marge en kost 1€ per deelnemer.

Aansluitend hebben we onze jaarlijkse BBQ, dit jaar in een nieuw jasje gestoken. “KSAantafel” gaat van start om 18u30. Een volwassene betaalt 15€ en een kindje 12€ (tem 12 jaar). Inschrijven hiervoor kan via onze website: www.ksaknokke.be

Tot op de startdag!

 

 

STARTDAG FLYER

Close Menu