Update kamp dorp -12

Hallo ouders!

Door de slechte verbinding was het de laatste dagen niet gelukt om een bericht te plaatsen, maar alles gaat super hier. Na, op de tweede dag van de tweedaagse, nog een 6-tal km te stappen kwamen we aan in het zwembad op het recreatiegebied de halve maan! Ondanks het weer, bewolking met soms volle zon, hadden we een super dag. Toen we in het heem aankwamen hebben zowel de Joro’s als de kabouters nog wat kleine spelletjes gespeeld. Maar de vraag “Mag ik al gaan slapen?” kwam redelijk snel dus is iedereen vroeg gaan slapen.
De volgende ochtend was iedereen, na wat langer geslapen te hebben, terug uitgerust en klaar voor een hele dag spelletjes spelen! Voor de Joro’s eindigde de dag met een bosspel en voor de kabouters met een heus dansfeest!
Vandaag (13 augustus) moest er veel gebeuren. Het was namelijk zelfkook. De Joro’s maakten heerlijke hamburgers en zorgden voor de aperitiefhapjes en de kabouters verzorgden het dessert en de cocktails!
Momenteel zijn ze de afwas aan het doen en straks volgt nog de grote playback show!
Na de playback show zullen we proberen wat mee te pikken van de avond met veel sterrenactiviteit aan een lekker warm kampvuur!

Hierbij zal de laatste avond alweer een einde brengen aan een super kamp! Jammer genoeg!

Tot morgen!

Groetjes

De Dorpertjes!

Close Menu