KVH Kamp 2019 – 1

Ahoi mama’s en papa’s, broertjes en zusjes,

Het belangrijkste van allemaal: we zijn goed aangekomen in Balen! We stapten nog maar op en de sfeer zat er al goed in, dit belooft een fantastisch kamp te worden! Na onze aankomst aten we flink onze boterhammen en sandwiches op om met volle moed aan de wandeling naar ons heem te beginnen.

Eenmaal aangekomen op het terrein troffen we een aangespoelde piraat, Jack. Da’s Balen! Hij had dringend onze hulp nodig, hij was al zijn kameraden en zelfs zijn schip kwijt. Onze dappere Keuvelhoekers snelden hem natuurlijk te hulp bij zijn zoektocht naar materiaal voor zijn overlevingshutje. De piraten in wording deden dit met verve! Na een vermoeiende zoektocht hadden wij en Jack honger gekregen, de kokjes konden ons daarmee helpen en maakten lekkere WAP (worst, appelmoes en pattaten).

We vonden dat het al een beetje aan het afkoelen was en konden Jack niet in zijn koude hut achterlaten. De kabouters zorgden voor het hout en de joro’s wisten een magnesiumstick te bemachtigen. Zo kon Jack lekker knus gaan slapen, net als onze mini-piraten.

Groe(n)ten uit Balen,

De leiders

Leave a Reply