KVH Kamp 2019 – 2

Ayay!

We begonnen onze dag met een lekker ontbijt. Daarna was het tijd om het ochtenddansje te leren. Plots werden we opgeschrikt door twee indianen die kapitein Jack achtervolgden. De gastjes snelden te hulp, maar de indianen hadden hem al te pakken. Hierbij zouden we het niet laten, we waren vastberaden Jack terug te halen.

’s Ochtends moesten de Joro’s uitzoeken wie de twee indianen precies waren, terwijl de Kabouters probeerden te achterhalen waar Jack zich bevond. En dat is met glans gelukt!

Als middagmaal aten we heerlijke tomatensoep met Balen. 😉 We waren klaar om Jack te bevrijden. Helaas, de indianen vertrouwden ons eerst niet. We moesten bewijzen dat we dapper, sterk en slim zijn. Toen we dachten dat we Jack eindelijk konden helpen, hadden we alweer pech. Nu kregen vijandelijke piraten Jack te pakken. Na het avondeten waagden we opnieuw onze kans om onze goeie vriend terug te krijgen, met succes. Onze gasten slaagden erin om het licht van de piraten te doven waardoor Jack kon vluchten uit hun schuilplaats.

We sloten deze spannende dag af met een rustgevende bezinning van onze geliefde Prifi. Hij leerde ons dat we een groot hart moeten hebben voor elkaar. Een betere manier om een dag te beëindigen bestaat er niet.

Vele groeten van onze dappere piraten!

Leave a Reply