KVH Kamp 2019 – 3

Arrr!

Het was vandaag omgekeerde dag. We begonnen dus met een stevig avondmaal: fishticks. Ze vlogen er als kaniBALEN op! Vandaag waren we vastbesloten om de kaart van Jack te ontcijferen. De Kabouters gingen op zoektocht in het bos en troffen daar de letters van een morsecode aan. De Joro’s betraden het piratenschip om daar de ontcijfercode te vinden. Ze konden de kaart uiteindelijk lezen en kwamen te weten dat de beste vriend van Jack, Jones, nog leeft.

Hij is blijkbaar aangespoeld aan de andere kant van het eiland en vroeg om naar hem toe te komen. Jack wist helaas de weg niet en had hulp nodig van de stamleden. We hadden hen al een tijdje niet meer gezien, dus hadden we een middel nodig om met hen te communiceren. De gastjes hadden het fantastische idee om raketten te maken. Hierdoor wist de stam ons te vinden.

De indianen vertelden ons dat we eerst een brug zouden moeten vermaken om over een wilde rivier te geraken. De kabouters bundelden hun krachten en de joro’s staken de rivier over in drie delen. Na dit alles gingen we slapen want de tocht naar Jones zal niet simpel zijn.

Slaapwel, de leiding

Leave a Reply