KVH Kamp 2019 – 5

Gegroet!

Vandaag stond het tweede luik van onze spannende tweedaagse op het programma! Na een fijne nachtrust en verrukkelijk ontbijt konden we onze zoektocht naar Jones verderzetten. We baanden ons een weg tussen de smalle paadjes en brandnetels. Onze eindbestemming zou het Zilvermeer zijn.

Aan de oevers van het reusachtige meer was het grote moment aangebroken: Jack en Jones sprongen voor het eerst sinds de schipbreuk weer in elkaars armen. Ze beloonden de Keuvelhoekers met een middaglang speelplezier. We plonsten in het water, slierden van de glijbanen, speelden minigolf en reden met de go-carts. Ook een toertje met de pedalo kon niet ontbreken.

Na ontspanning volgde onze laatste inspanning. Nadat de bus ons afgezet had in Balen gingen we regelrecht op ons doel af. De gastjes waren dan wel uitgeput, toch zetten ze door tot het einde. De heerlijke frietjes toverden een glimlach op de vermoeide gezichtjes.

Na deze loodzware dag was het tijd voor een rustgevende activiteit. De Joro’s speelden slaapzakspelletjes en de Kabouters toverden hun kamer om tot cinema. Ze bleven in thema en keken naar de wilde verhalen van Peter Pan en Kapitein Haak.

Morgen zijn we er weer met (Zilver)meer.

Leave a Reply