KVH Kamp 2019 – 6

Ahoii,

Onze dag begon vandaag vroeg, heel vroeg. Om 00:00 werden we gewekt om de schat voor Jack en Jones te vinden. Dit was een enge avondwandeling waarbij we steun zochten bij onze vrienden en vriendinnetjes. Gelukkig vonden we naast de schat ook wat lekkere warme chocomelk om daarna in ons nestje te kruipen.

Aangezien we ons om niets zorgen hoeven te maken met al het geld van de schat, sliepen we zolang we wilden. Na een koninklijk ontbijt speelden de boys en girls even apart. De boys liepen rond in marceletjes, bouwden kampen en we gingen paintBALEN (inderdaad, de meisjes waren jaloers). De meisjes maakten macrame-bandjes, schminkten zich en lieten zich in de watten leggen door een gezichtsmaskertje van de leiding.

Jack en Jones zouden geen piraten zijn zonder een schip, ze vroegen daarbij onze hulp. Dit was een heel vies karwei, we trokken dus onze vuilste kleren aan die in de vuilbak mochten. Om al het materiaal te kunnen vervoeren hadden we een groot zeil om onszelf en het materiaal van te laten slieren.

Net toen we dachten dat Jack en Jones het eiland samen gingen verlaten, gebeurde iets wat niemand ooit zag aankomen. Jones probeerde Jack te vermoorden zodat hij alleen met de schat kon vertrekken! Onze pogingen om Jones tegen te houden haalden helaas niets uit. We zullen morgen met een frisse kijk op de situatie een nieuw plan moeten verzinnen.

Word vervolgd…

Leave a Reply