KVH Kamp 2019 – 7

Beste moatjes,

Vandaag stond onze agenda weer vol, allereerst zijn we naar de keiheuvel geweest om wat te spelen en enkele groepsfoto’s te maken. Het was keigraaf!

Daarna hadden we onverwachts bezoek van Jones die gevangen was door de andere piraten. Ze vroegen wat ze ermee moesten doen, waarop we allemaal in koor begonnen te zingen: ‘Van de plank, van de plank, van de plank…’ De piraten vonden dat een uitstekend idee en vertelden ons dat ze meteen tot actie gingen overgaan.

We kregen honger als en paard en besloten om al zelf beginnen te koken, we prepareerden een aperotje gemaakt van fruitsap en grenadine met een randje suiker. Aten doritos met guacamole en lekkere fajitas en als dessert konden we ons buikje vullen met petit beurre taart.

Als laatste hadden we de traditionele playback-show waar we de verborgen talenten van onze vrienden konden ontdekken. Er werd gedanst, gezongen, toneel gespeeld, moppen getapt, muziek gespeeld… Na deze show gingen we direct naar het kampvuur waar onze lieve kokjes nog een verrassing voor ons hadden. Ze hadden nog warme hot dogs klaargemaakt voor ons! Hierna was het alweer tijd om naar dromenland te reizen.

Slaapwel!

 

Leave a Reply