Pieoro’s kamp dag 3

Piepers:

Vandaag stond de dagtocht op het programma. Wat de gastjes niet wisten is dat deze volledig ging doorgaan op ons terrein. De Piepers wisten uit de gevangenis te ontsnappen door een slimme truc en moesten heel de dag op de vlucht. In de ochtend werd hun geheugen en gevoel voor richting getest. Bij de minste fout die ze maakten mochten ze helemaal opnieuw beginnen en dat zorgde soms voor veel frustraties maar we zagen ook veel doorzettingsvermogen. ‘s Middags aten we ons zelf gesmeerd lunchpakket op en speelden we water spelletjes omdat we tijdens het vluchten een rivier tegenkwamen. In de avond konden we buiten genieten van lekkere macaroni en een reeks slaapzak spelletjes.

Joro’s:

Sarah één van de medemoni’s van onze surfclub is vermist. We organiseerden een speurtocht om haar allemaal samen te gaan zoeken. Dit zou enkel lukken door een goeie samenwerking! Onze Joro’s bundelden al hun krachten samen en konden zo de route vinden die Sarah had afgelegd.

‘s Avonds speelden we wat slaapzakspelletjes op het veld om toch wat het tweedaagse-gevoel te hebben. Het werd wat koeler en dat deed ons duidelijk deugd!

 

Leave a Reply