Pieoro’s kamp dag 6

Piepers:

‘s Ochtends werden de piepers wakker met het nieuws dat de gevangenis zonder stroom zit! Ze kregen de keuze tussen de cipiers helpen of de rest van de maand in isoleercellen doorbrengen. Deze keuze was natuurlijk snel gemaakt.

‘s Middags bleek dat de gangleiders verantwoordelijk waren voor de stroomproblemen en dat betekende dat iedereen gestraft moest worden. Ze liepen een hele zweedse omloop samen met de joro’s en werden goed vuil door al het ravotten.
Na de ZWOM kroop iedereen vlug de douches in, want de grote directeur van de gevangenis kwam de gevangenen controleren. De piepers moesten hun smokkelwaar zien te dumpen door in het kantoor van de cipieren onherkenbaar in te breken.
Na weer een zware en warme dag kropen we lekker ons bed in.

Joro’s:

Vanochtend werden we plots wakker door een luide knal. Na even zoeken waar het vandaan kwam zagen we dat een boom gevallen was voor onze deur. We moesten dus een manier vinden om te ontsnappen. Gelukkig vonden we wat materiaal dat ons kon helpen, hiermee speelden we de escape room waar we uiteindelijk onder het uur uit ons surfclublokaal geraakt zijn

‘S middags deden we samen met de piepers een echte Zweedse omloop of te wel ZWOM. We moesten een reeks aan challenges in zo’n kort mogelijke tijd tot een goed einde brengen en onderweg werden we goed vuil.

Deze avond kregen we eindelijk het goede nieuws dat we mee mogen doen aan het WK morgen! Hiervoor moesten we wel nog geld inzamelen om onze reis naar het WK in Hawaii te betalen. Nadat we het geld hadden bijeengezameld kropen we onder de veren want morgen staat er ons een grote dag te wachten.

 

 

Leave a Reply